Babinet.cz  /  Magazín  /  Cestování  /  Úchvatná rodinná dovolená? Řecko 2014!

Úchvatná rodinná dovolená? Řecko 2014!

17.4.2014 - redakce Babinet.cz

Léto se blíží mílovými kroky, a tak je nejvyšší čas uvažovat o letošní dovolené. Hledáte destinaci s krásnými plážemi a přírodou vůbec, jakož i památky a vyžití pro celou rodinu? V tom případě Vám doporučujeme dovolenou v Řecku!

Dovolená v Řecku s celou rodinou

Nezapomenutelná dovolená je jistě snem mnohých z nás. A právě řecká pevnina, případně jeden z mnoha přilehlých ostrovů takové úchvatné zážitky přináší. Ba co více, pokud vyrazíte s cestovní kanceláří Greece Tours, máte možnost výrazně ušetřit při využití nabídky last minute Řecko, a to na mnoha pobytových i poznávacích zájezdech.

Chystáte se na dovolenou s celou rodinou, tedy i se svými potomky? Cestování s dětmi je radost i starost, které shodně začínají už při cestě. Samozřejmě je nutné mít zajištěno i náležité ubytování v Řecku, přičemž byste měla dětem celkově vytvořit pestrý program.

Několik tipů na zajímavé destinace

Pokud hledáte inspiraci pro konkrétní místo pobytu, mohli bychom Vám doporučit hned několik velmi oblíbených turistických destinací.

  • Ostrov Rhodos aneb ostrov boha slunce Hélia. Slunečné počasí je zde totiž téměř celoročně (více než 300 dní).
  • Ostrov Samos je rovněž vhodným místem pro cestování s dětmi, a to díky překrásným plážím a přírodě.
  • Ostrov Lefkada patří také k destinacím, na nichž naleznete jedny z nejkrásnějších pláží v Řecku.
  • Ostrov Lesbos se řadí k málo místům v Řecku, které alespoň prozatím nezasáhla masová turistika. Naleznete zde tedy skutečný klid.
  • Ostrov Korfu je jedním z nejoblíbenějších cílů turistů z celého světa, což pochopitelně není náhoda.
  • Poloostrov Chalkidiki nabízí nejen krásnou přírodu a památky, ale také ideální podmínky pro turistiku, neboť je zde většina značených tras Řecka.
  • Olympská riviéra leží pod mýty opředeným pohořím Olymp. Chcete strávit dovolenou pod ochranou Dia, Afrodíté či Athény?

 

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz