Babinet.cz  /  Magazín  /  Aktivní život  /  Pozvánka na Cannafest 2014

Pozvánka na Cannafest 2014

30.10.2014 - redakce Babinet.cz

Mezinárodní veletrh konopí a léčivých bylin Cannafest se letos bude konat už popáté. Své brány otevře tradičně v listopadu, konkrétně 7. – 9. 11. 2014, na Výstavišti Incheba v pražských Holešovicích.

Loni se na tomto festivalu představil rekordní počet vystavovatelů z 21 zemí světa a svým rozsahem tak tato akce překonala světový konofný veletrh Spannabis, který se každoročně koná v Barceloně. Letos své místo na festivalu budou mít opět vystavovatelé nabízející pěstební techniku, hnojiva nebo semena, kuřácké potřeby a vaporizéry. Chybět nebudou ani výrobci kosmetiky, oblečení, potravin nebo média zabývající se konopnou osvětou či instituce sdružující firmy, které využívají konopí jako přírodní zdroj, nebo bojují za legalizaci a využití konopí v medicíně. Návštěvníci se také můžou těšit na spoustu další zábavy, kterou poskytne doprovodný program. Těšit se mohou na oblíbenou Vapo Lounge, kde budou mít možnost otestovat na vlastní kůži jednotlivé druhy vaporizérů od předních výrobců. Budou moci inhalovat léčivé byliny, které zde budou k dispozici. K dispozici bude i Cannafest Cinema, promítající jak dokumentární, tak hrané filmy s konopnou tématikou. Chybět nebudou ani módní show či degustace potravin z konopí. Novinkou je také dětský koutek, hlídaný profesionálními vychovatelkami. Letos na veletrhu také bude daleko více míst s propagačními materiály a merchandisingem festivalu v podobě triček, mikin a dalších věcí.

Konopí se týká všech

Návštěvníky čeká také spoustu přednášek od předních odborníků z celého světa, kteří mají vlastní zkušenost s léčebným využitím konopí. Bude se jednat i o odborníky z předních světových univerzit. Cannafest také po pěti letech změnil svou reklamní kampaň, která prezentuje běžné uživatele konopí a jejich život.

„Nová kampaň Cannafestu vystihuje především fakt, že konopí se týká všech lidí napříč vrstvami společnosti. Není to jen kratochvíle teenagerů či revolta mániček a alternativců. O konopí a jeho všestranné využití se dnes zajímají (a jsou ochotni otevřeně mluvit) úspěšní manažeři, dívky s tváří modelek, maminky vzorně plnící svou úlohu či kterýkoliv z našich rodičů nebo prarodičů,“ vysvětluje ředitel veletrhu Lukáš Běhal.

Nezbývá nám tedy, než vás pozvat na tuto jedinečnou událost a nechat vás přesvědčit, že konopí může být skvělým pomocníkem!

Cannafest 2014

Datum konání: 7. – 9. 11. 2014
Místo konání: Incheba Aréna, Praha – Holešovice
Otevírací doba: pátek 7. 11. (11:00 – 19:00), sobota 8. 11. (11:00 – 20:00), neděle 9. 11. (11:00 – 18:00)
Ceník:1-denní vstupenka – 200 kč (předprodej 150 kč), 3-denní vstupenka – 350 kč (předprodej 250 kč), ZTP/P + doprovod – zdarma, děti do 14ti let v doprovodu rodičů – zdarma

AKCE 3+1 ZDARMA! Při zakoupení 3ks jednodenní nebo třídenní vstupenky dostáváte automaticky čtvrtou zdarma.

Jiří Frydlewicz

 

 

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz