Babinet.cz  /  Magazín  /  Život a vztahy  /  Hledá se Kynolog roku 2015!

Hledá se Kynolog roku 2015!

4.2.2016 - redakce Babinet.cz

Letošní pátý ročník soutěže Kynolog roku 2015 organizuje společně s časopisem Psí sporty výrobce krmiv značky Brit, společnost VAFO PRAHA. Jde o anketu zaměřenou na psí páníčky a chovatele. Jako jediná svého druhu totiž představuje především ty, kdo stojí za sportovními úspěchy svých miláčků.  Do projektu je zapojena jak odborná porota, tak i nejširší veřejnost, která svým hlasem rozhoduje o absolutním vítězi.

Pátý ročník ankety má celkem 11 sportovních kategorií a 2 speciální – Junior roku a Figurant roku. V anketě Kynolog roku 2015 se také uděluje ocenění - Kynologický počin roku. Kdo či co toto ocenění získá, je jen na redakci časopisu Psí sporty, který je partnerem ankety.

Porota nominuje soutěžící do všech sportovních kategorií počínaje agility, canicross, a konče sportovní kynologií a záchranařinou. Veřejnost pak má šanci hlasovat pro předem nominované kynology napříč sportovními disciplínami. Dále se hlasuje v kategoriích Junior roku a Figurant roku. Hlas lze poslat více soutěžícím, ale každému jenom jeden.

O vítězích jednotlivých sportovních kategorií rozhodnou nominace od porotců. Hlasování určí vítěze ve speciálních kategoriích (Junior roku a Figurant roku). Hlasování určí i absolutního vítěze. Slavnostní vyhlášení výsledků se koná 27. února 2016 v pražském divadle Bolka Polívky U22. Tedy na stejném místě jako doposud.

Od 18. ledna do 12. února 2016 lze prostřednictvím webu www.kynologroku.cz hlasovat pro jednotlivé nominované.


 

 

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz