Recepty | Upečme si...
-
Dvoubarevný ostružinový koláč s drobenkou a mandlemi
Dozrávají ostružiny, úžasné drobné ovoce výrazné chuti a barvy. Mají mnohostranné využití včetně léčivých účinků. Dnes si z nich připravíme...
-
Lehce tvarohové pohlazení
Úkol zněl jasně, a sice upotřebit tvaroh, který ležel v ledničce. No jo, ale co s ním? Celý den v pracovním zápřahu, takže dlouho v kuchyni se...
-
Úžasné borůvkové mističky
Lesy jsou plné borůvek a tak vám přinášíme recept na úžasné borůvkové košíčky, které si zamiluje celá rodina! 250 g hladké mouky 100 g...
-
Netradiční citrónový dortík
Dezert, který zcela jistě každého upoutá nejen svým vzhledem, ale hlavně chutí. Potřebujeme : 85 g loupaných mandlí 290ml...
-
Rybízový kynutý koláč
Nevíte, co s dozrálým rybízem? Nevymýšlejte žádné speciální recepty a upečte si tradiční kynutý koláč. Pochutná si určitě celá rodina! 500...
-
Řepné brownies
A zde slibovaný recept paní Evy Francové - Kuchařky ze Svatojánu, kdy rozhovor s autorkou stejnojmenné kuchařky naleznete zde . Řepné...
-
Rybízové muffiny
Od poloviny června až do srpna sbíráme plody rybízu a můžeme si z nich vyrobit kompot, marmeládu, džem, sirup a víno či lahodný ovocný moučník,...
-
Ostružinový skyrcake
Lahodný nepečený cheesecake je velice lehký na přípravu a tak chutný, že se po něm jenom zapráší. INGREDIENCE KORPUS 150 g...
-
Malinový cheesecake s Oreo sušenkami
Lesy jsou teď plné borůvek a sladkých malin, takže určitě přijde vhod recept na malinový cheesecake s Oreo sušenkami.:-) Pochutná si opravdu...
-
Domácí tymiánový chléb
Upečte si domácí chléb – jde to i bez pekárny! Díky použitým bylinkám tento chléb krásně voní. Pokud budete mít chuť na obměnu, můžete...
-
Dort z bílé čokolády s jahodami
Dnes si upečeme dort z bílé čokolády s jahodami. Určitě vyzkoušejte! Ingredience: • 250 g rostlinného tuku Hera máslová příchuť ...
-
Sýrové minikoláčky
Koláčky na jedno kousnutí, aneb takové sladké jednohubky ke kávě, ale i ke slavnostní příležitosti či ráno ke snídani. Rychlá příprava, u které...
-
Třešňový návrat do minulosti...
Slavný kuchař Edouard de Pomian ve svém Radio Cuisine roku 1938 uvedl: "A co bude koncem tisíciletí? Třeba se už vařit nebude, budete jen...
-
Koláč ze zakysané smetany a rajčat
Pojďte si rajčata užít tentokrát v pečené podobě, ve slaném koláči, který můžete podávat jak k snídani nebo svačině, tak k obědu jako hlavní...
-
Rychlý jahodový koláč
Sezóna jahod je v plném proudu a tak poté, co jsme si zde ukázali recept na jahodový pohár , přicházím s další jahodovou pochoutkou,...
- Vyhrajte balíček plný energie pro aktivní léto
- Soutěžte o balíček produktů od Panzani, včetně poslední novinky!
- Soutěžte o balíček zkrášlující a pečující kosmetiky For Life & Madaga
- Soutěžte a získejte doplňky stravy Naturevia pro zdravá játra
- Vyhrajte speciální White Concept Anti-pigment sérum od české kosmetiky For Life & Madaga
- Historie sv. Jana Nepomuckého, patrona české země, a legenda o pěti hvězdách na svatozáři kolem jeho hlavy
- Magická místa Karlovarska: Chlapec s rybou vyčaruje dítě a Krakonoš splní přání
- Ve štolách lomu Velká Amerika obchází děsivý přízrak jménem Hagen
- Hřbitov v Noutonicích a podivné nevysvětlitelné jevy, o kterých vyprávějí místní pamětníci
- Obec Pohled: Neklidná duše mrtvého správce i tragický osud údajné čarodějnice
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz