Švestky, slivky či modré zlato, říkáme jim různě a vyjma typické slivovice si je spojujeme hlavně se sladkou...
Zpět na článekBabinet.cz / Magazín / Rady a postřehy do kuchyně / Švestky, slivky, modré zlato aneb Jak zpracovat univerzální... / Vaše názory
Švestky, slivky, modré zlato aneb Jak zpracovat univerzální ovoce pozdního léta
Další z magazínu
-
Rané brambory si můžete vychutnat jen pár týdnů v roce. Čím jsou výjimečné
Rané brambory jsou jednou z prvních plodin, které lze na konci jara či začátku léta sklízet....
-
Paella: Tradiční španělský rýžový pokrm z těch nejlepších darů moře i země
Paella, aromatický a barevný pokrm plný chutí a různých textur, je symbolem španělské...
-
Jaký varný typ brambor se hodí na hranolky a jaký do salátu
Brambory se dělí na několik známých varných tipů, a to A, B a C. Kromě toho ale existuje i další...
-
Černý bez: Magická síla bílých květů pro podporu imunity
Černý bez je rostlina, která na jaře přináší okouzlující zjev díky svým...
Nejčtenější články
- Manželovi rodiče nám poskytli zázemí. Za jejich pomoc však platíme až příliš velkou daň, píše Vendula
- Letní šaty na dovolenou pro plnoštíhlé: Co si nesmíte zapomenout zabalit
- Vídeňský řízek: Tradiční rakouská pochoutka, která vznikla úmyslným podvodem
- Jaké džíny sluší ženám nad 50 let? Sázka na klasiku a pohodlí je správnou volbou
- Plavková sezóna za dveřmi: Jaké vybrat plavky, pokud nejste majitelkou velikosti XS
- Jak se šetrně zbavit plevele, abychom každý den neleželi v záhonech. Na chemii zapomeňte
- Máte podezření na příchod menopauzy? Položte si těchto pár otázek
- Dva ženské největší problémy při výběru plavek. Špatná volba podlomí vaše sebevědomí, říká módní stylistka
- Popel je úžasné hnojivo a je zadarmo. K některým rostlinám ho ale nedávejte
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.