Recepty
-
Sezóna grilovaček startuje. Začínáme i my, a to kuřetem barbecue
Venku je už tento víkend doslova letní počasí a tak mnozí na svých zahradách vytáhli gril a...
-
S novinkou značky Panzani připravíte excelentní jídla. Vyzkoušejte pár receptů
S novými flíčky Panzani, můžete vykouzlit dokonalá jídla na nejrůznější způsoby, která si...
-
Tip na rychlou a jednoduchou večeři: Klobásy naložené v pivu
Pokud potřebujete tip na rychlou večeři, jste na správném místě. Spojení klobás, cibule a piva jistě...
-
Pampeliškové víno: Květinový poklad z vaší zahrady
Pampeliška je zajímavá rostlina, která může obohatit váš jídelníček i...
-
Jemná smetanová omáčka z jarních kopřiv. Zelený poklad obohatí váš jídelníček
Venku je nádherné jarní počasí, slunce nás doslova táhne ven do přírody, kde se příroda...
-
Kopřivová kuchyně jako poselství jara. Od špenátu po pesto
Jarní kopřivy již dávno nejsou brány jako obyčejný plevel, nýbrž jako zdravá bylina,...
-
Zdravé ovesné sušenky: Sladkost bez výčitek
Dnešní recept patří do skupiny dietnějších nebo-li zdravých, kdy tyto recepty...
-
Žemlovka či zemlbába je klasika, na kterou se nesmí zapomenout
Velikonoce skončily a mnohým se doma, krom tolik diskutovaných vařených vajíček na tvrdo, možná také...
-
Ještě vám zbylo uzené maso po Velikonocích? Vyzkoušejte šunkofleky s novinkou značky Panzani
Vyzkoušejte oblíbenou kombinaci uzeného s fleky. Na výběr máte novinku v podobě fleků od Panzani Jejich...
-
Koleda skončila, vajíčka zůstávají. Díky vajíčkové pomazánce nebudete řešit, kam s nimi!
Je poledne, a tak právě skončila koleda. Kolik se vám doma sešlo vykoledovaných vajíček? V mnoha...
-
Jednoduché recepty s vařenými vejci aneb jak využít zbylá velikonoční vajíčka
Zítra ráno se pánové vydají na koledu a my se tak již brzy ocitneme s miskou natvrdo uvařených vajec...
-
Velký pátek v kuchyni. Tradice velí půst, co si tedy k jídlu připravit?
Pašijový nebo-li svatý týden pokračuje, kdy toto období se značně projevuje také v kuchyni, jelikož...
-
Tradice na talíři: Velikonoční recepty z české kuchyně
Velikonoce jsou časem nových začátků, jarního probuzení, a často také rodinných setkání...
-
Velikonoce po francouzsku: ozvláštněte sváteční tabuli snadno a stylově
Nudí vás tradiční velikonoční recepty bez nápadu, ale nechcete na poslední chvíli...
-
Strava na Zelený čtvrtek: Oživení tradice
Před sebou máme Zelený čtvrtek. V tento den se má jíst především zelená strava, a to od...
-
Co k obědu na Škaredou středu? Potrhané bramboráky!
Máme za sebou Šedivé úterý, i když sluneční svit venku spíše lákal na...
- Tvarožník nejen na neděli. Minimum těsta a vysoká vrstva tvarohové náplně
- Stonky plné chuti: Rebarbora jako inspirace pro každého kuchaře
- Zapečené brambory aneb rychlý a sytý pokrm za pár korun
- Zamilované kuře: Neodolatelný recept pro májovou romantiku
- Čertovské řízky mají šmrnc a pikantní chuť. Pivo je nezbytný doplněk!
- Manželovi rodiče nám poskytli zázemí. Za jejich pomoc však platíme až příliš velkou daň, píše Vendula
- Jaké zásady dodržovat při grilování a vyvarovat se tak možným trávicím potížím, radí odbornice
- Přeju si třetí dítě, ale manžel odmítá. Prý je náš byt pro velkou rodinu příliš malý, píše Dominika
- Sladký svět cupcakes: Malé košíčky s dlouhou historií a rozmanitými rekordy
- Menopauza a přechod. Co způsobují a jak je zvládnout, vysvětluje lékařka
- Moravské město Hranice je i se svým okolím opředeno řadou hrůzostrašných pověstí
- Historie sv. Jana Nepomuckého, patrona české země, a legenda o pěti hvězdách na svatozáři kolem jeho hlavy
- Magická místa Karlovarska: Chlapec s rybou vyčaruje dítě a Krakonoš splní přání
- Ve štolách lomu Velká Amerika obchází děsivý přízrak jménem Hagen
- Hřbitov v Noutonicích a podivné nevysvětlitelné jevy, o kterých vyprávějí místní pamětníci
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz