Marinování je postup, při němž se potraviny před dalším zpracováním, obvykle tepelným, nakládají do směsi koření, oleje a octa či vína neboli...
Zpět na článekPikantní jarní marináda na drůbež
Další recepty
-
Nepečené jablkové řezy. Připravené raz dva, snězené ještě rychleji!
K neděli patří dezert. A protože ne vždy máme prostor, čas či chuť zapínat troubu, v oblibě jsou také...
-
Nejoblíbenější stálice rychlých svačin a večeří? Jednoznačně rybičková pomazánka
Rybičková pomazánka patří mezi nejoblíbenější stálice rychlých svačin či večeří...
-
Chuťově dokonalé pikantní kuře na grilu
Letní sezóna patří grilování. A i když nás některý víkend může přepadnou ne zrovna...
-
Domácí bazalkové pesto. Geniální chuť během pěti minut!
Pesto je velmi užitečnou ingrediencí, dá se vytvořit téměř z jakýchkoliv dostupných bylinek a mnohdy pomůže...
Oblíbené recepty
- Tvarožník nejen na neděli. Minimum těsta a vysoká vrstva tvarohové náplně
- Falešná škvarková pomazánka z pohanky, po které vám nebude těžko
- Nejrychlejší dezert na světě jen ze dvou ingrediencí! Hříšně lahodný
- Čertovské řízky mají šmrnc a pikantní chuť. Pivo je nezbytný doplněk!
- Starý chléb nevyhazujte! Vyzkoušejte snídaňovou specialitu našich babiček
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.