Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 22. 10. 2022 14:03

Koltoj
♥------
Registrovaný: 22. 10. 2022
Příspěvky: 1

Jak se přinutit k souloží kvůli početí?

Máme s manželkou dvě nádherné děti a chceme ještě třetí. Potíž je v tom, že manželka po těch prvních dvou dětech poněkud přibrala, a tak nemám vůbec chu s ní souložit. Ne že by tedy byla přímo tlustá, ale štíhlá už také rozhodně není a břicho má samý fald. A navíc po té dlouhé době jejího těhotenství a potom ještě dalších deseti měsících kojení jsem si na sex úplně odvykl a už se mi vůbec nechce se k němu vracet. Odbavit se sám u po*na mi dělá mnohem líp, je to jednodušší, rychlejší, hygieničtější a člověk při tom nemusí čuchat její slizké smrdítko.
Jenže fakt chceme ještě jedno dítě. Bohužel, navíc ještě nestačí souložit jednou, ale zhruba tři měsíce obden, takže to už je fakt moc. Jak se k tomu donutit?

Není tady

 

#2 16. 5. 2024 6:14

vihuela
♥------
Registrovaný: 16. 5. 2024
Příspěvky: 1

Re: Jak se přinutit k souloží kvůli početí?

Možná byste mohli zkusit otevřeně promluvit s vaší manželkou o vašich pocitech a společně najít řešení, které by vám oběma vyhovovalo. Mohli byste zvážit například návštěvu sexuálního terapeuta nebo diskutovat o možnosti změny stravovacích návyků či zahájení společného cvičení, což by mohlo pomoci jak s vaším sexuálním životem, tak s přípravou na další těhotenství. Komunikace a společné hledání řešení jsou klíčové.  geometry dash

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů