Magazín | Rady a postřehy do kuchyně
-
Rump, Flank, Rib Eye aneb Jaké maso je nejlepší na steak?
Maso je považováno za nezbytnou součást vyváženého jídelníčku. Řeč je o hovězím mase...
-
Třešně v kuchyni: Od sladkých dezertů po pikantní omáčky a osvěžující nápoje
Když se zmíní třešně, mnohým se vybaví teplé slunečné dny a šťavnaté...
-
Vychutnejte si sezónu rebarbory. Tajemství kyselého kouzla ve vaší kuchyni
Rebarbora je jedinečnou sezónní ingrediencí, která svou kyselou chutí obohacuje mnoho receptů. V tomto...
-
Na jaře jde hubnutí snáz a základ je v kuchyni a sezonních potravinách. Několik rad pro odlehčení jídelníčku
V jarním období nastávají ideální podmínky pro odlehčovací kúru v podobě...
-
Nenáročná na pěstování a úžasná v kuchyni. Zasaďte si letos cuketu
Cuketa dokáže přebírat různé chutě, takže ji lze použít do slaných i sladkých pokrmů. Je...
-
Čím víc hoří jídlo v ústech aneb Co všechno umí chilli papričky
Chilli papričky obsahují celou řadu zdraví prospěšných látek. Obsahují vitamín C a...
-
Pozor na nejčastější chyby při grilování, kterými si kazíme požitek z jídla
Snad každý z nás je hrdým majitelem nějakého grilu a pravidelně připravuje voňavé speciality pro celou...
-
Kynutý mazanec nebo vejce Benedikt. Veselé a levné Velikonoce
Letos o Velikonocích lze podle dat nákupního rádce Kupi.cz ušetřit nákupem surovin na...
-
Působí blahodárně na organismus a většinu z nich připravíte za velmi rozumné peníze. Polévky jsou základ jídelníčku
Díky řadě pozitivních účinků na tělo i mysl by měly být polévky součástí každého...
-
Zelené bylinky pro zdraví i do kuchyně. Jak je kombinovat a jak s nimi pracovat?
Bez zelených bylinek si jen málokdo z nás dokáže představit jarní a letní recepty. Ať už připravujete...
-
Jarní cibulka v kuchyni: Tipy a triky pro využití sezónního pokladu
Jaro je obdobím, kdy se v našich zahradách a na trzích objevuje mnoho nových sezónních...
-
Bylinky nejsou jen sezónní záležitost. Pěstovat v kuchyni je můžeme po celý rok
Pěstujeme bylinky v kuchyni - ze semínka vypěstované bylinky vydrží, jídlo příjemně doochutí a...
-
Majoránka se uplatní nejen v kuchyni! Ze tří surovin si připravíme skvělou mast na rýmu jako první pomoc
Majoránka se v našich kuchyních používá velice hojně a téměř vždy ji najdete ve většině...
-
Zdravější jídelníček aneb Jak si užít Vánoce zdravěji i s celou rodinou
Vánoce si všichni spojujeme s cukrovím, smaženým kaprem a bramborovým salátem. Na zdravý...
-
Ananas je skvělý pro zdraví, uplatní se v teplé i studené kuchyni. Co vše o něm víme?
Máte rádi exotické ovoce ananas? A rozhodně tím nemyslíme ten v plechovce, ale poctivý...
- Letní šaty na dovolenou pro plnoštíhlé: Co si nesmíte zapomenout zabalit
- Vídeňský řízek: Tradiční rakouská pochoutka, která vznikla úmyslným podvodem
- Jaké džíny sluší ženám nad 50 let? Sázka na klasiku a pohodlí je správnou volbou
- Stačí horká voda a prázdné kořenky s mlýnkem nemusíte vyhazovat. Ušetříte a ještě si do nich připravíte vlastní směsi koření
- Moravské město Hranice je i se svým okolím opředeno řadou hrůzostrašných pověstí
- Historie sv. Jana Nepomuckého, patrona české země, a legenda o pěti hvězdách na svatozáři kolem jeho hlavy
- Magická místa Karlovarska: Chlapec s rybou vyčaruje dítě a Krakonoš splní přání
- Ve štolách lomu Velká Amerika obchází děsivý přízrak jménem Hagen
- Hřbitov v Noutonicích a podivné nevysvětlitelné jevy, o kterých vyprávějí místní pamětníci
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz