Magazín | Rady a postřehy do kuchyně
-
Tipy a triky na zdravé vánoční pečení. Není to nic složitého a vaše tělo vám za to poděkuje
Když se řekne zdravé vánoční pečení, nezní to příliš lákavě. Navíc...
-
Vyzkoušejte podzimní suroviny, které jsou chutné, barevné a nabité vitamíny
Pokud si letos na podzim dáte kaštany, nejenom, že si skvěle pochutnáte, ale také si tím...
-
Norská vánoční kuchyně - zvyky, které nás můžou překvapit a leckdy i vyděsit
Každý kraj má své vánoční zvyklosti. Jak u nás nedáme dopustit na smaženého kapra,...
-
Potýkáte s alergií na lepek? Vanoční cukroví si odpírat nemusíte, stačí se při pečení řídit těmito radami
Pokud se potýkáte s alergií na lepek, nebo s jeho intolerancí a máte strach, že si o vánočních...
-
Zajímavé a chutné podzimní houby. Až do prvních mrazíků můžete najít lakovku a čirůvku
Letošní podzim zatím houbám přeje. A to jak těm klasickým, které zná skoro každý, tak i...
-
Cranberries: Americké brusinky a jak je využít ve vaší kuchyni
Věděli jste, že existuje několik způsobů, jak lze využít americké brusinky v kuchyni? A cože je to vlastně americká...
-
Jak správně jíst sushi a proč k němu jíme nakládaný zázvor?
Jak správně sushi konzumovat a jaký postup při nanášení wasabi či sójové omáčky...
-
Kynuté těsto nemusí být strašák. Naučte se triky, aby správně vykynulo
Kynuté těsto je strašák mnoha žen, které rády pečou. Vyučení kuchaři, cukráři či pekaři se...
-
Poslechněte babičky: Polévka je grunt a v chladném počasí příjemně zahřeje
„Polévka je grunt a maso je špunt,“ také jste to od babičky slýchali? Tak si toto rčení dobře...
-
Sushi je celosvětově nejznámější pokrm japonské kuchyně. Zvládnete ho hravě připravit i doma!
" Suši, to je přece sušená nebo syrová ryba s rýží, lekne se nezasvěcený konzument. Ne ne,...
-
Vsaďte na fermentaci a dopřejte si sezónní vitamíny i během chladnějších měsíců
Poměrně nenáročná i rychlá příprava a spousta živin prospěšných pro tělo. Fermentace se v...
-
Základní ovoce nahradí i lékárničku. Jablko je nenahraditelným zdrojem zdraví
Jablka, rozšířené a oblíbené to ovoce, jsou nejen chutnou a často slaďoučkou svačinkou, ale...
-
Bezinky významně posilují imunitu a urychlují uzdravování. Připravit si z nich můžete i skvělý likér
Léčivé účinky bezu byly známy již ve středověku. V minulosti se bezem léčilo snad téměř vše....
-
Vlastní jogurt nad zlato. Jeho výroba je snadná
Pokud se chcete stravovat zdravě, ve vaší stravě by rozhodně neměl chybět jogurt. V přiměřeném množství...
-
Ochutí vaše jídlo a také léčí. Rozmarýn má široké využití, ale není vhodný pro všechny
Volně rostoucí rozmarýn lékařský byste u nás hledali naprosto zbytečně. Na vytrvalou bylinku s omamnou...
- Manželovi rodiče nám poskytli zázemí. Za jejich pomoc však platíme až příliš velkou daň, píše Vendula
- Letní šaty na dovolenou pro plnoštíhlé: Co si nesmíte zapomenout zabalit
- Vídeňský řízek: Tradiční rakouská pochoutka, která vznikla úmyslným podvodem
- Jaké džíny sluší ženám nad 50 let? Sázka na klasiku a pohodlí je správnou volbou
- Moravské město Hranice je i se svým okolím opředeno řadou hrůzostrašných pověstí
- Moravské město Hranice je i se svým okolím opředeno řadou hrůzostrašných pověstí
- Historie sv. Jana Nepomuckého, patrona české země, a legenda o pěti hvězdách na svatozáři kolem jeho hlavy
- Magická místa Karlovarska: Chlapec s rybou vyčaruje dítě a Krakonoš splní přání
- Ve štolách lomu Velká Amerika obchází děsivý přízrak jménem Hagen
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz